Marcel Snippe

Columbusweg 79, 3814 WD, Amersfoort, 06 235 44 968

Stoelmassage

Wil je kennismaken met massage of wil je regelmatig een korte massage? Dan is een stoelmassage wellicht iets voor jou. Met een stoelmassage heb je een moment voor jezelf dat makkelijk is in te passen in je dag.

Tijdens een stoelmassagesessie van 20 of 30 minuten krijgen je rug, schouders, nek, hoofd en armen de aandacht. De massagetherapeut stemt de stoelmassage af op jouw behoefte op dat moment.  Je kan jouw kleding aanhouden, maar een massage met ontbloot bovenlichaam kan ook. Dan wordt jouw rug gemasseerd met 100% natuurlijke massageolie.

Je kiest voor een losse sessie van 20 of 30 minuten of een strippenkaart voor 3 of meerdere sessies. De stoelmassagetarieven voor particulieren vind je hier.

Kies voor een strippenkaart en ontvang korting op jouw massages

Stoelmassage op de werkvloer

Bedrijven kunnen stoelmassages aftrekken van de belasting als de massages zijn opgenomen in het ARBO-plan. Uit onderzoek van Arbo-Ned blijkt dat een ziektedag van een medewerker €250,- per dag kost. Het regelmatig ondergaan van een stoelmassage draagt, op een laagdrempelige manier, bij aan het gezond houden van medewerkers.

Een aantal (mogelijke) effecten van stoelmassages op het werk staan hieronder op een rijtje:
– toename concentratievermogen en alertheid
– afname pijn- en spanningsklachten
– afname werkstress
– toename van een algeheel gevoel van ontspanning
– betere werksfeer
– bewustwording van eigen houding
– afname RSI (Repetitive Strain Injury), CANS (Complaints of Arm, Neck and/or Shoulder)-klachten

Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte opvragen voor stoelmassages op de werkvloer bij Marcel Snippe, telefoonnummer: 06 235 44968, e-mail: marcel@indrukmassages.nl.

Klik hier om een indruk te krijgen van de stoelmasseur van Indruk massages.